Lidt om os

- og hvad vi står for

Netunit leverer tryghed til små og mellemstore virksomheder

Vores mål er at give vores kunder mulighed for at fokusere på deres kunder og services. 

Vi vil nå vores mål ved, at vores kunder er trygge ved, at deres IT fungerer optimalt og gnidningsfrit. Og når der er problemer, så bliver disse løst hurtigt og kompetent.

Konkret gør vi dette ved stabile services, overvågede og opdaterede netværk, samt proaktiv og venlig support.

Vores historie

Netunit ApS har i nuværende form eksisteret siden januar 2012. Netunit ApS har sit udspring i virksomhederne SecUpt I/S (etableret 2008) og Dahlem-IT (etableret 2000).

Vi er vokset organisk gennem henvisninger fra tilfredse kunder og er i dag fem medarbejdere.

Vi tager vores samfundsansvar alvorligt og har derfor løbende praktikanter og elever. Derudover samarbejder vi med jobcentret om at hjælpe mennesker tilbage på sporet, hvis de har været udenfor arbejdsmarkedet i længere tid.

Der for vælger kunderne os:

Vi sælger og leverer altid vores IT- løsninger i øjenhøjde. Kunderne skal ikke bekymre sig om det tekniske – vi får det fikset og tager det fulde ansvar. Ingen søforklaringer eller dårlige undskyldninger. Kunderne skal kunne stole 100% på vores løsninger og dermed kunne holde fokus på at drive deres egen kerneforretning, i stedet for at bekymre sig om IT. Vi går efter de langvarige relationer og ønsker du en leverandør, der også er her i morgen, skal du selvfølgelig vælge Netunit. Her får du løsninger, som holder i længden samt langvarige partnerskaber. For os er glade kunder, positive og langvarige relationer den eneste vej til succes.

Hvem er vi?

download

Søren Dalsberg

Direktør

skinke

Jack Lynge

Netværksspecialist

download

Martin Dahlem

IT-specialist

download

Brian Dideriksen

IT-specialist