IT-support

Jeres IT-support i topklasse

IT-Drift

Vi drifter jeres IT ud fra de ønsker og behov i har. Vi er meget fleksible mht. de aftaler vi laver, så vi sammensætter en gerne drift-pakke, der tilgodeser at gøre at gøre tingene mest optimale for jer. Omfanget af en drift aftale – om det er efter behov eller med faste timer/dage hos jer – klarlægger vi indledningsvis og drøfter løbende om alt fungere efter hensigten. En driftsaftale kan med fordel være en del af en større IT-pakke, hvor andre af vores HOST serviceses indgår. Vi tager gerne et uforpligtende møde hvor vi gennemgår jeres IT og vurderer hvordan vi vil kunne hjælpe jer og jeres IT-situation.

Vi tilbyder flere typer af IT-support

Fjernstyrings Support

Vi kan klare 90% af alle support opgaver hjemme fra vores kontor, og vi benytter vores fjernstyringsværktøj til at få adgang til jeres udstyr.

Telefon support

Hvis det er parat viden hos os, så sidder vores IT supportere sidder klar til at besvare jeres spørgsmål over telefon.

Onsite support

Hvis det ikke er muligt for os at klare opgaven remote, så starter vi gerne bilen og kommer ud til jer og løser den.

Vi sigter efter fremtiden

Vi baserer vores forretning på et langsigtet samarbejde mellem os og alle vores kunder. Det betyder, at mange af vores kunder har stor tillid til det arbejde, vi udfører og derfor trygt tør kontakte os, næste gang en uønsket situation opstår.

Som hver enkelt kundes personlige sparringspartner, tilbyder vi naturligvis også rådgivning i forbindelse med anskaffelse og implementering af ny IT i virksomheden. Det kunne eksempelvis være et spritnyt mailsystem i form af Outlook 365 eller valg af nyt IT udstyr.

Hos Netunit bestræber op på at yde en uvildig rådgivning, hvor kundens behov er det vigtigste. Vi er ikke farvet af bestemte brands, når det handler om at finde den bedste løsning vores kunder.